Background Image

Solenergi


Solen udgør den største energikilde på jorden og er en af de mest kendte bæredygtige energityper. Solenergi repræsenterer – på samme måde som vindenergi – en af de største vedvarende energiformer, vi har til rådighed, og er derfor en vigtig kilde i fremtidens grønne energiforsyning.

Hos NAOMA tilbyder vi helhedsorienteret ekspertrådgivning i anvendelsen af solenergi og opbygning af solcelleparker. Vi arbejder for bæredygtige løsninger, der udtænkes i forhold til både miljø og økonomi, samtidig med at vores specialister sikrer en tryg proces, hvor nøjagtig afsætning af anlægget sikrer optimal udnyttelse af solens kraft.


NAOMA er dine specialister i grøn energi

Med tanke på at solen hver dag forsyner jorden med energi svarende til flere tusinde gange vores daglige forbrug, er det langt fra tilfældigt, solenergi globalt set er en af de hurtigst voksende alternative energiformer.

HOS NAOMA står vi klar til at hjælpe dig med succesfuld planlægning, dimensionering og installation af solvarmeanlæg og underjordiske sæsonlagre. Med både faldende priser på solceller samt en højere efterspørgsel på bæredygtig energi, er tiden moden til at sætte endnu flere anlæg i drift. Vi rådgiver inden for både tekniske og økonomiske forundersøgelser, projektering, udbud, entreprise, anlæg samt drift og vedligeholdelse

Vi hjælper blandt andet med:

  • Operation management
  • Dimensionering og installation af større solcelleparker