Background Image

Energi


NAOMA: Pionerer inden for Grøn Energi med Bæredygtige Løsninger for Fremtiden

Nye energikoncepter og grøn omstilling står højt på den danske såvel som internationale politiske dagsorden. Hos NAOMA er vi specialister i effektive og bæredygtige løsninger inden for både vindenergi, solenergi, elnettet samt lagring og BMS.

Vi bruger energien på en grønnere fremtid.


Træf beslutninger på et kvalificeret grundlag

Energiprojekter er ikke uden faldgruber. Risikoen er, at forkerte beslutninger giver færre besparelser eller gør projektet dyrere end budgetteret.

Hos NAOMA tilbyder vi ekspertrådgivning baseret på erfaring med både private og offentlige kunder. Målet er ikke blot at tilføre værdi til vores kunder, men at bruge vores knowhow til at skabe fremtidssikrede løsninger til glæde for nutidens samfund.

Kontakt NOAMA, hvis I ønsker sparring med et kompetent energiteam, der tilbyder planlægning, projektering og implementering af moderne energiløsninger.

Vi samler de eksperter, der bedst løser jeres opgave, hvad end den er relateret til sol, vind eller el. Energiløsningen afleveres naturligvis rettidigt og med en faglig dybde, som gør det muligt at træffe de bedste beslutninger på et kvalificeret grundlag.

Læs mere om: