Background Image

Management


Management

Hos NAOMA arbejder vi for vellykkede projekter, hvor analyser, vurderinger, projektering, rådgivning samt respekt for kvalitet, tid og økonomi kører tæt parløb med kundens vision.

Vi håndterer projektledelse, risikoledelse, byggeledelse og bygherrerådgivning i alle design- og projekteringsfaser med klart fokus på at sikre et projekt med:


Den bedste kvalitet

Til både bygge- og anlægsprojekter samt tekniske løsninger. Det er vigtigt at forstå, at kvalitet ikke udelukkende kan gøres op i materialer og finish, men også skal findes i harmonien mellem holdbarhed, æstetisk, funktionalitet og overordnet ’value for money’.

Den rette tid:

Særligt ved tværfagligt arbejde ligger det os højt på sinde at optimere projektforløbet på baggrund af tæt dialog, grundig koordinering og effektivitet.

Tryghed og sikkerhed:

Jo før vi inddrages i processen, jo før kan vi udrede potentielle risici og faldgruber, for derpå at styre projektet inden for budget mod kundens succeskriterier og vellykket overdragelse. Vi leverer tryghed og sikkerhed i kraft af en høj grad af kompetencer og faglighed samt erfaring med store tværfaglige projekter. Det sikrer ikke bare et professionelt og pålideligt forløb, men også arbejdsmiljø og personsikkerhed.

Læs mere:

Vi hjælper blandt andet med: